21 Mart 2014 Cuma

Göz Dövmesi, Göze Tattoo Yaptırmak

Valla öncelikle sağlığınız şu hale bakar mısınız. Ben koluma yaptırdım acıdan öldüm sızım sızım bunlar göz içine yaptırıyolar. Gerçekten çok ilginç haber sitesinde geziniyorum bir baktım göze dövme. Yani tamam göz içinde hastalık olanlar yaptırıyordu duymuştum. Aşağıda adam hiç bir hastalığı yok zevkine göz içini maviye çeviriyolar. Eyi ahlağı varmış gerçekten heyirli işler..




Bayan Fiyonk Toka Modelleri

Geçenlerde bir bayanda görmüştüm. Çok ilgimi çekti. Böyle bir blogum olduğu için daha çok dikkat ettim. Bugün aklıma geldi. Hemen internetten baktım ve buldum bir kaç model sizler için paylaşıyorum. İşte fiyonk şeklinde tokalar sizlerle..


Bayan Giyim, Bayan Aksesuar

Şimdi açmış olduğum konu tamamen bayanlara özgüdür. Bir facebook sayfasında gördüğüm ilginç resimleri buraya paylaşmak istediim. İşte birbirinden güzel o resimler sizlerle..





Şu şıklığa bakarmısınız. Yanınızda böyle bir bayanın yürüğünü hayel edin. Gerçekten çok hoş bir kombin olmuş.





Şu saatten bende sevgilime hediye olarak almıştım. Gerçekten çok beğenmişti. Tavsiye ederim..



Erkek Ayakkabı Modelleri, Şık Erkek Ayakkabıları

Genel olarak artık hem spor, hem kundura tarzı ayakkabılar giyilmeye başladı. Yani herkesin tercihi kendine zevkler bir olmayabiliyor. Aşağıya kip'ten, Kemal Tancadan ayakkabılarda ekledim. 4 adet hoş değişik ayakkabı modelleridir. 1. ekledğim keten pantolon ile çok güzel gidecektir.