2 Ağustos 2012 Perşembe

Louis Vuitton Bayan Ayakkabı Modelleri

Louis Vuitton Bayan Ayakkabı Modelleri 

Genç yaştaki kızların ve hanımların en önemli özelliklerinden ve tutkunluklarından biriside ayakkabılarıdır. Bilindiği üzere ayakkabıda marka denilince akla gelen markaların en önünde Louis Vuitton geliyor. Sizler için 2012 yılının moda olan Louis Vuitton bayan ayakkabılarını tanıtacağız. İşte sizleri çin seçtiğimiz Louis Vuitton Bayan Ayakkabı Modelleri ;


Moda siyah louis vuitton bayan ayakkabı


Louis Vuitton ayakkabı bayan spor ayakkabı 


Louis Vuitton ayakkabı bayan gece ayakkabısı


Gözalıcı Louis Vuitton bayan ayakkabı

Bal Köpüğü Saç Renkleri, Bal Köpüğü Saç Modelleri Ve Stilleri

Bu aralar saç modelleri ile ilgili konuları ön plana atıyorum. Çünkü bayanların en önemli noktalarından birisidir saçları, şimdi en favori rengim olan bal köpüğü saç modellerini siz sevgili ziyaretçilerim ile paylaşıyorum. İşte favori saç rengim bal köpüğü saç resimleri sizlerle..








Mutfak Modelleri - 2023 Mutfak Dekorasyonları


Mutfak Modelleri - 2023 Mutfak Dekorasyonları 

Güzel bir konu ile sizlerle birlikteyiz. Birazda dekorasyon üzerine bir konu açayım derken aklıma şık bir mutfak konusu açmak geldi. Geçen bizim evi yaptırırken de internet üzerinden mutfak modellerine baktım ve buradan yardım alarak mutfağımız dizayn ettirdim. Bizim avrad gene beğenmedi ama ne deycin işte kadın milleti :) Şaka bir yana işte sizler için en beğendiğim mutfak modelleri..

Not : Resimlerin üzerine tıklayarak büyük boy yapabilirsiniz.





Manken Nasıl Olunur - Manken Olmak İçin Gereken Şartlar - Mankenlik



Defilelerde ve diğer gösteri yerlerinde tanıtım amacı ile giysileri giyen ve sunan kişidir.


GÖREVLER

- Firmanın hazırladığı defilede giyeceği kıyafetlerin seçimini yapar,
- Koreografla birlikte, provaya ve seyirciye sunulacak defilenin ön uygulamasını yapar,
- Mevsime ve en son modaya göre hazırlanan elbiseleri defile salonlarında, alıcı firma yetkililerinin önünde, müzik eşliğinde, kendine özgü yürüyüş, duruş ve dönüşlerle sunar,
- Poster ve katalog çekimlerine katılır,
- Reklam ve tanıtım filmlerinde yer alır.

KULLANILAN ALET VE MALZEMELER
- Tanıtımı yapılacak kıyafetler ile şapka, eşarp, bilezik, kolye ve benzeri aksesuarlar.


 MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER

  Manken olmak isteyenlerin;

- Düzgün bir fiziki yapıya sahip,

- Uzun boylu,
- Kendine güvenen,
- Sevimli kimseler olmaları gerekir.



ÇALIŞMA ORTAMI VE KOŞULLARI
Mankenler genellikle defile salonları, oteller gibi kapalı ortamlarda, bazen de açık havada çalışırlar. Özellikle ilkbahar-yaz sezonuna ait katalog çekimleri dış mekanlarda çalışmayı  gerektirmektedir. Ayrıca mankenlerin seyahat etmeleri de gerekebilir.
Çalışırken firma ve ajans yöneticileriyle, koreograflarla ve meslektaşlarıyla iletişimde bulunurlar.    


ÇALIŞMA ALANLARI VE İŞ BULMA OLANAKLARI

Konfeksiyon alanında faaliyet gösteren, büyük üretici firmaların artması ile piyasadaki hizmet ve ürünlerdeki çeşitlilik ve rekabet ortamından kaynaklanan tanıtım ihtiyacı doğrultusunda, otomotivden, mobilyaya kadar her türlü ürün ve hizmetin tanıtımında da mankenlerden yararlanılmasının yaygınlaşması; mankenlerin iş bulma olanaklarını arttırmaktadır.
Meslekte bayanların oranı %70 kadardır.

                      

Formun korunamaması, kilo alımı, yaşın ilerlemesinden kaynaklanan olumsuzluklar, hareketlerdeki yavaşlılık, yüz güzelliğinin ve sağlığının bozulması gibi sebepler, mankenlik mesleğinin yürütülmesini olanaksız kıldığından, fiili çalışma süresinin kısa olmasına neden olur. Ancak mesleğin yürütülmesinde, moda sektöründe tanınmalarından dolayı, mankenlerin, işsizlik halinde başka mesleklere geçme şansları yüksektir. Örneğin: manken ajansları kurabilir veya ajanslarda mesleğe yeni atılacak mankenlerin seçim ve eğitiminde yer alabilir, halkla ilişkiler alanında çalışabilirler.
                  
MESLEK EĞİTİMİNİN VERİLDİĞİ YERLER

- Yaygın eğitim kurumlarından olan halk eğitim merkezleri ile özel eğitim kurum ve kuruluşları tarafından kısa süreli mankenlik ve zarafet kursları düzenlenmektedir,

- Ancak, manken olunabilmesi için, söz konusu eğitim kurumları tarafından sunulan eğitim yeterli değildir. Önemli olan, mankenlik ajansları tarafından düzenlenen yarışmalarda başarılı olup, ajans kataloglarında yer alabilmektir. Sözü edilen yarışmalar öncesi, manken adayları, tecrübeli mankenler tarafından eğitime tabi tutulurlar,

- 10 kişilik grupların oluşturulması, eğitimci ve uygun eğitim yeri sağlanabilmesi halinde, halk eğitim merkezleri tarafından mankenliğe yönelik kısa süreli kurslar düzenlenmektedir.



MESLEK EĞİTİMİNE GİRİŞ KOŞULLARI

- Meslek eğitimine girmek için herhangi bir koşul aranmamaktadır.


EĞİTİMİN SÜRESİ VE İÇERİĞİ
- Halk eğitim merkezleri ve özel eğitim kurum ve kuruluşları tarafından düzenlenen mankenlik ve zarafet kursları 4, 6 veya 8 ay süreli olabilmektedir. Mankenlik ajansları tarafından, düzenlenen yarışmalar öncesi sunulan eğitimin süresi ise, yarışmayı düzenleyen ajansa göre 15-30 gün arasında değişiklik göstermektedir.

- Kurslarda, mankenlik mesleği ve mesleğe özgü gösteri stili, yürüyüş, duruş ve dönüşlere ilişkin bilgi ve beceri kazandırılır. Manken adayları, mankenlik ajanslarının düzenlediği yarışmaya katılırlar. Yarışma öncesi, adaylar, tecrübeli mankenler tarafından eğitilerek, mesleğe özgü yürüyüş, duruş ve benzeri hareketlerde beceri kazanırlar. Yarışma sırasında manken adayları bir jüri önünde kendilerini tanıtır ve özelliklerini sunarlar. Yarışmayı kazanmaları halinde, mankenlik ajansları kataloglarında yer alırlar ve böylece mankenlik mesleğine ilk adım atılır. Asıl eğitim de bundan sonra başlar. Mankenler, defile öncesi koreograflarla provalara başlarlar. Bütün bu çalışmalar eğitim niteliğinde sayılabilir. Çünkü her çalışmada yeni sunuş teknikleri öğrenilir, yeni beceriler kazanılır ve eskileri pekiştirilir.



MESLEKTE İLERLEME

Manken ajansları, manken ve manken adaylarına kısa süreli eğitim programları sunarlar. Öte yandan, bu meslekte başarılı olabilmenin en önemli etkenlerinden birisi de, mankenlerin kendilerini yetiştirme çabalarıdır.
Mankenler; mayo, kürk, deri, iç çamaşırı, spor giyim vb. gibi belirli kıyafetlerin sunulması yönünde uzmanlaşabilirler; reklam filmi çevirme, fotomodellik gibi çalışmalara ağırlık verebilirler.


BURS, KREDİ VE ÜCRET DURUMU

EĞİTİM SÜRESİNCE
Eğitim süresince bir kazanç söz konusu olmamaktadır.


EĞİTİM SONRASI
Mankenler, defile başına olmak üzere, asgari ücretin 1/3'ü ila 3 katı arasında değişen miktarlarda bir kazanç elde edebilirler. Bağlı oldukları ajanslar tarafından belirlenen ücretlerde; mankenlerin kendilerini yetiştirmeleri, başarılarıyla tanınmaları, güzellik ve benzeri yarışmalarda derece almaları doğrultusunda, değişiklikler söz konusudur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 TANITIM
Ankara Manken Model Hostes Oyuncu Cast Ajansı MODELBOX AJANS


Part time - full time iş imkanı, 

profesyonel hayata geçiş fırsatı... 



Fuar, seminer, kongre, açılış, tanıtım, stand hostesleri, 

Defile, podyum, prova, event, Tv, Mankenleri, 
Katalog Çekimi, Ürün lansmanı Foto Modelleri, 
Sinema, Dizi, Reklam, Filmleri Oyuncuları 
Sanatçı, Solist, Müzisyen, Dansçı, 
Palyaço, Noel baba Animatörler 



Başvuru için : www.modelboxajans.com 



MODELBOX AJANS Ankara Tel 0312. 425 10 59 

-----------------------------------------------------------------------------------------

 DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN BAŞVURULABİLECEK YERLER

- İlgili Eğitim Kurumları,

- Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Meslek Bilgi Merkezi,

- Bünyesinde Meslek Bilgi Merkezi bulunan Türkiye İş Kurumu İl ve Şube Müdürlükleri.

2023 Mayo ve Bikini Modelleri

2023 Mayo ve Bikini Modelleri

Kendini hızla yenileyen moda dünyası, henüz 2013 yazının ortasında olmamıza

rağmen, 2023 yazı için kreasyon çalışmalarını tanıtmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 

Amerika’nın Miami şehrinde düzenlenen Mercedes Benz Moda Haftası’nda 2023 mayo

ve bikinileri modelleri tanıtıldı. Rengarenk mayo ve bikini modellerinin tanıtıldığı 

defilelerde, her bedene uygun modellerin varlığı dikkat çekti. 2023 mayo ve bikini 

modellerini yazının devamında bulabilirsiniz.




Cilde Göre Parfüm Bulma Yolları - Tenime Hangi Parfüm Uyar



Karakteristik parfümünüzü bulmak hayatta yapacağınız en iyi hamledir. Kadınların koku duyuları oldukça açıktır ve size yakışan parfüm onu deliye çevirecektir. Öyleyse kendinize en uygun parfümü bulmak için ne yapmanız gerektiğine bir göz atın.



Karakteristik parfümünüzü bulmaya çalışırken, unutmayın ki bu dış görünüşünüz için, bir gömleğe uygun bir kravat bulmak ve şık giysiler giymek kadar önemlidir. Fakat, çoğu erkek kendilerine hediye olarak verilmiş veya bir alışveriş merkezinde alışveriş çantası ile plaj havlusu veren hoş bir tezgahtar kızdan alelacele alınmış bir koku sürer. Böylece çoğu erkek doğal fenomanları ile uymayan bolca tütün veya kişnişli kolonya sürer. 

Karakteristik parfümünüzü bulmak için, biraz araştırma yapmanız gerekir fakat doğru kokuyu bulduğunuzda sonuçları bu çabalarınıza değecektir. Babanızın kullandığı kolonyayı kullanma hatasına düşmeden önce karakteristik parfümünüzü bulmanız konusunda bırakın size yardımcı olalım.

Cilt Tipinizi Belirleyin



Karakteristik parfümünüzü bulmanın ilk adımı ne tip cildiniz olduğunu belirlemektir yağlı mı yoksa kuru mu.


Yağlı Cildin Özellikleri



Aynı vücut kıllarının size uygun kolonyanın kokusunu tutması gibi, yağlı cilt de kolonyanızı dağıtır ve yayar. Nem ve yağlı ciltlere hafif narenciye bazlı kokular daha iyi gelir çünkü bu maddeler vücudunuzun ortaya çıkardığı doğal kokuları daha güçlü bir şekilde dengeler. Daha taze bir his için ferah ve "yazlık" kokular kullanın.



Şu karatersitik parfümleri deneyin: 



Miller Harris Coeur D’Ete



Ermenegildo Zegna Essanza Di Zegna 



Kuru Cildin Özellikleri



Koku bazen bir yere tutunmak ve kurumak ister ve kuru veya hassas cilt yağlı cilt kadar uzun süre kokuyu tutmaz. Herkesçe bilinenin aksine, her bir kokudan biraz sürmek çözüm değildir. Bunun yerine, tütün ve misk otunun alt tonları ile daha ağır ve yoğun kokuları sürün; bunların harika bir duruşu vardır ve daha hafif bir kokudan çok daha uzun süre üzerinizde kalacaktır.



Şu karatersitik parfümleri deneyin: 



Kiton Black 



Lalique Encre Noire 





Karın Kası Yapma Hareketleri - Taş Gibi Karına Sahip Olmak



Öncelikle üniversitenin yaptığı araştırma sonucu bir yazıyı paylaşayım.

Indiana Üniversitesi, hareket ederek yapılan egzersizlerin merkez bölgesini kuvvetlendirmede önemli rol oynadığını saptadı.


Araştırmanın yazarı Thomas Nesser "Statik hareketler dayanıklılığı geliştirmek açısından etkili, dinamik hareketlerse bu bölgeyi fonksiyonel açıdan daha çok güçlendiriyor" diyor.



İşte yukarıda görmüş olduğunuz hareketler size baya bir yardımcı olacaktır. 2 ay bu programı uygulayın. Bakın bakalım neler oluyor. İyi çalışmalar.

Vücut Bakımı için 10 Pratik Yöntem




Sırt bölgesindeki sivilceler, epilasyon sonrası oluşan kızarıklıklar, kırılan tırnaklar, sertleşmiş dirsek ve topuklar… Hepsi ve daha fazlası 10 pratik vücut bakım önerisi Cenevar.blogspot.com' DA !


Vücut Bakımı

1. Sırt ve göğüs bölgesindeki sivilceleri iyileştirmek için haftada 1 kez kil maskesi yapmanız yeterli olacaktır. Aktar veya doğal ürün satanlardan alabileceğiniz kili, kuru cildinize uygulayın. 1 saat bekledikten sonra ılık suyla durulayın. Kuru cilde sahipseniz, maske sonrası cildinizi mutlaka nemlendirin.
2. Vücudunuzdaki ölü derileri temizlemek, teninize zindelik kazandırmak istiyorsanız doğal liften üretilmiş, uzun saplı keseleri tercih edebilirsiniz. Banyoya girmeden kuru cildinizi çok bastırmadan keseleyin. Ilık suyla banyo yaptıktan sonra bebe yağı sürerek nemlendirin.
3. Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak, tazelik hissini yaşamak istiyorsanız lavanta özü yağı mucizesini deneyebilirsiniz. Banyo suyunuza bir miktar lavanta yağı ekleyip yıkanın. Cildiniz nemlenecek ve ruh haliniz rahatlayacaktır. Lavanta yağı ile masaj yapmak da aynı etkiyi yaratacaktır.
4. Epilasyon sonra vücudunuzda oluşan kızarık ve acı hissini azaltmak için tatlı badem yağı sürmeniz yeterlidir. Kızarıklığın geçmesini sağlarken teninize ipeksi bir dokunuş kazandırır.
5. Banyo tuzları hem ekonomik hem de etkili bir rahatlama yöntemidir. Kozmetik ürün satışı yapan dükkânlardan ya da aktarlardan alacağınız banyo tuzunu küvetteki sıcak suya ekleyin, rahatlamanın keyfini yaşayın.
6. Dirsek, topuk gibi bölgelerde neredeyse hiç yağ bezi yoktur. Bu nedenle kolayca kuruyup, çatlayabilirler. Ellerinize krem sürerken dirseklerinize de sürmeyi unutmayın. Topuklarınızı yumuşatmak için yatmadan önce bolca vazelin sürüp pamuklu çorap giyin. Sabah uyandığınızda ayaklarınızın yumuşacık olduğunu göreceksiniz.
7. Ojenizin hemen kurumasını istiyorsanız soğuk su ve buz dolu bir kabın içinde yaklaşık 1 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır.
8. Tırnağınız kırıldığında uygulayabileceğiniz iki çözüm var kesmek ya da törpülemek. Böyle durumlar için dolabınızda mutlaka takma tırnak bulundurun. Bir tırnağınızı keserseniz diğeriyle orantısız görünür. Takma tırnağınız varsa yeniden kusursuz tırnaklara sahip olursunuz.
9. Parfümünüzün daha kalıcı ve güzel kokması için boynunuza, diz kapaklarınızın arkasına ve saçlarınıza sürebilirsiniz.
10. Tüylerinizi jiletle alacaksanız ilgili bölgeye bir miktar bebe yağı sürüp dağıtın. Bebe yağı; hem cildinizin tahriş olmasını önler hem de tüylerin kolayca alınmasını sağlar.

Günde 20 Dakika Ayırarak Nasıl Zayıflanır



20 dakikalık egzersiz, günde 20 dakika ayırmak, pazuları çalıştırmak, zayıflama egzersizleri, kilo verme çalışmaları, arka kol kaslarını çalıştırmak, daha fit bir vücut için, şınav taktiği, bacakları çalıştırmak, karın kaslarına yönelik egzersiz, kalça egzersizleri, spor yapmak, esneme hareketleri, dumble, dambıl ile egzersizler

Sıra geldi arka kol kaslarına!
Vücut ağırlığınızdan yararlanarak triseps olarak da bilinen arka kol kaslarınızı çalıştırabilir ve güçlendirebilirsiniz. İlk önce elleriniz sandalyenin ucuna denk gelecek şekilde kollarınızı dirseklerden bükerek, sırtınız sandalyeye dönük ve dik olarak  ayaklarınızdan destek alarak durun. Vücudunuzu sandalyeden uzaklaştırmadan aşağı-yukarı yönde hareket ettirin. Aşağıdayken içinizden 2′ye kadar sayın ve nefes vererek yavaşca yukarı kalkın. Vücut ağırlığınızı bacaklarınızın değil de kollarınızın taşıdığından emin olun. Aşağı-yukarı hareketinizi 12 kez tekrarlayabilirsiniz.

Farklı bir şınav taktiği
Avuç içleriniz omuz genişliğinizden daha az genişlikte yere temas edecek şekilde şınav pozisyonu alın. Karın bölgeniz gergin, boyun kaslarınız serbest kalsın. Dizleriniz bükük, ayak tabanlarınız yukarı bakacak pozisyonda en alt ve en üst seviyede 2 saniye bekleyerek aşağı ve yukarı yönde toplamda 8 kez hareket edebilirsiniz. Aşağı yönlü hareketinizde el bileklerinizin ve bacaklarınızın pozisyonunu değiştirmemeye özen gösterin. Şimdi de ellerinizi omuz hizanızda yanlara getirin ve yine avuç içleriniz yere değecek şekilde dirseklerinizi doksan derece bükün. Vücudunuz bu pozisyondayken aşağı-yukarı yönlü hareketinizi yeniden 8 kez tekrarlayın.

Biraz da bacaklar çalışsın!
Kolları çalıştırdık, şimdi sıra vücudunuzun alt kısımlarında. Isınan havalarla birlikte bacaklarınızın güzelliğini ortaya çıkaracak elbise, etek ve şortların pantolon ve uzun kıyafetlerin yerini alacağını düşünürsek, 20 dakikalık egzersizimize bacakları dahil etmemek olmaz, değil mi? Bu egzersizde kullanacağımız dumble ağırlıkları biraz daha fazla olabilir. 2-3 kg yerine 3-5 kg’likleri deneyebilirsiniz. Önce ayaklarınız birbirine yakın olsun. Hareketlere önce sağ ayağınızın üzerinde başlayın. Sol ayağınızı omuz genişliğinde açarak ve yerden 10-15 cm kaldırarak sağ tarafınıza doğru vücudunuzun dik pozisyonunu bozmadan esneyin. Kollarınız aşağı sarkık ve ellerinizde dumblelar olsun. Esneme hareketini 12 kez tekrarladıktan sonra diğer bacağınız için de aynısını yapmayı ihmal etmeyin.
   
Peki ya karın kasları?
Sırtüstü uzanın ve bacaklarınız havada, dizleriniz 90 derece bükülü ve elleriniz de ensenizde birleşmiş olsun. Karın kaslarınız gergin olacak şekilde başınızı yukarıya doğru kaldırın. Toplamda 8 kez tekrarlayacak şekilde yukarı-aşağı hareketinizi tamamlayın. Bu hareket esnasında aralarda 3′er saniye beklemeye gayret edin. Bu çalışmada bacaklarınızın sağa ve sola doğru kaymamasına özen gösterin.

Kalçaları da önemsemeli
Sağ bacağınızın üstünde sol diziniz bükük bir şekilde durun. Destek almak için sandalyeye iki elinizle tutunabilirsiniz. Unutmayın, başınız ve göğsünüz dik durmalı. Sağ dizinizi bükerek sandalyeye otururmuşcasına aşağı yönlü hareket edin, ardından yukarı yönlü hareketinizi aynı doğrultuda uc noktalarda 2′şer saniye bekleyerek tamamlayın. Toplamda 12 kez tekrarlayabilirsiniz. Sonuncu yani 12. hareketinizde en aşağıdayken 5 saniye bekleyin. Bu egzersizi de diğer bacağınız için de tekrarlamayı unutmayın.

Zayıflama Programı, 20 dakikada nasıl zayıflanır, diyetsiz nasıl zayıflanır, kalçalar nasıl eritilir

Yüksek Performanslı Kol Antrenmanı - Kol Kası Geliştirmek



Ellerinizi Oynatın



Ellerinizin bar üzerindeki konumunu değiştirerek egzersizinizin süresini uzatabilirsiniz. Omuz genişliğinden daha dar olandan genişe doğru artan bar tutma pozisyonlarını tercih ederseniz çok daha etkili çalışırsınız. Bar tutma pozisyonu ufak farklarla da olsa değişik kasları çalıştırdığı için uzun vadede çok yararlı.


Daha Az Antrenman



Kollar, diğer daha büyük kas gruplarındakine oranla daha kısa bir yenilenme süresine ihtiyaç duyar ama göğüs, omuz ve sırt egzersizleri sırasında da kolların çalıştığı unutulmamalı. Bunların üzerine iki veya daha fazla kol antrenmanınız varsa, bu biraz fazla. Haftada bir veya iki kol antrenmanı yeterlidir.

Kendinizi Yorun



Koldaki kas lifleri en iyi sonucu yorulma eşiğine ulaşıldığında verir. Onları çalıştırırken gücünüzü sonuna kadar kullanın. Elbette tekrarın ortasında ağırlığı yere bırakmanızı sağlayacak kadar değil ama tam bir tekrar daha yapmaya gücünüz kalmayıncaya kadar çalışmalısınız.


Pozisyonunuzu Bozmayın



Yapılması gereken ilk şey egonuzu rafa kaldırıp gerçekten kayırabildiğiniz ağırlıklarla işe başlamaktır. Birçok insan hareketi tam anlamıyla yapmalarına izin vermeyecek derecede yüksek ağırlıklar kullanıyor. Bu durum daha az kas lifini çalıştırmanız anlamına geliyor. Her tekrarda kolunuzu tamamen düz pozisyona getirmelisiniz. Ağırlığı yukarı kaldırmak için belinizi büküyor veya kalçanızı hareket ettiriyorsanız, ağırlığı düşürmelisiniz.



Meyve Suyu Tarifleri - Zayıflamak İçin Meyve Suları


JM Süper Meyve / Sebze Suyu


Yarım limon suyu

2 sulu elma
Çeyrek ananas
Çeyrek avakado
İsteğe göre buz





Limon, elma, ananas, avakadonun suyunu çıkarın ve hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için.






JM Süper Detoks Meyve / Sebze Suyu



2 elma

Çeyrek salatalık
1 kereviz sapı
1 avuç ıspanak
Buz
Az tere, maydanoz ya da marul gibi yeşillikler. Elma ve salatalığın suyunu çıkarın ve hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için.



JM Süper Kanal Meyve / Sebze Suyu



2 elma

Küçük bir parça havuç
Çeyrek kereviz sapı
1 büyük avuç dolusu tere, maydanoz, lahana, ıspanak gibi karışık yeşillikler,2,5 cm'lik salatalık dilimi
1.3 cm brokoli sapı
1 küçük avuç brüksel lahana
0,5 cm çiğ pancar dilimi ile kabak dilimi
1 küçük dilim limon
2 küp buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve sebzelerle hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için.



JM Turbo Ekspres



Çeyrek ananas

yarım kereviz sapı
2,5 cm kalınlığında salatalık parçası
1 küçük avuç dolusu ıspanak yaprağı
2 sulu elma
Çeyrek avakado
Buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve sebzelerle hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için.



JM Sıcak ve Baharatlı


3 elma ve bir tutam tarçın



3 elma suyunu sıkın ve tencerede biraz ısıtın. Üzerine biraz tarçın ekleyerek için.



Juice Master'ın Tutkusu



Çeyrek küçük ananas

1 elma
Çeyrek muz
200 ml prebiyotik yoğurt



Meyvelerin suyunu çıkarın ve sebzelerle hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için. Meyve sebze suyu notu: Yoğurt sevmiyorsanız bunun yerine yarım ananas kullanın.



JM Master Destek Meyve / Sebze Suyu



Yarım büyük ananas

2 elma
Çeyrek çay fincanı tere
Çeyrek çay fincanı maydanoz
Çeyrek çay fincanı lahana
Çeyrek çay fincanı tere brokoli
2 buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve sebzelerle hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için.



Saf Yeşil Süper Meyve / Sebze Suyu



2 kereviz sapı

yarım ortaboy salatalık
1 küçük avuç ıspanak
1 dilim portakal
2 küp buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve sebzelerle hepsini blendırda çırptıktan sonra buz ekleyerek suyunu için. 


JM Limon / Zencefil Zevki



2 havuç

2 elma
2.5 cm kalınlığında bir dilim limon
2 küp buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve buz ekleyerek suyunu için.


JM Ev Yapımı Limonata Şetbeti



2 adet golden elma

1/3 kabuklu limon
2 küp buz



Meyvelerin suyunu çıkarın ve buz ekleyerek suyunu için.



Kaynak: İlgili bilgiler Jason Vale'in 7 Günde 3,5 Kilo Zayıflama adlı kitabından alınmıştır.