6 Eylül 2011 Salı

2023 Accessorize Çanta Modelleri, Yeni Sezon Çantalar

Yine birbirinden güzel tasarımlarla sezona giriyorlar. Çok güzel ve ilgi çekici çantala 1 ay sonra mağazalarda yerlerini alması bekleniyor. İşte resimlerle sizi başbaşa bırakıyorum.

2023 Adidas Outdoor Ayakkabı Modelleri, Outdoor Ayakkabı

Adidas outdoor ayakkabılarında yeni sezon ürünleri şimdiden yerlerini almaya başladı satış mağazalarında, özellikle doğa sporları ile uğraşanların tercih ettiği outdoor ayakkabılar gerçekten kullanışlı, işte resimler.
İşte sizler için 3 adet örnek koyulmuştur. Rahatı sevenler için idaeldir.

2023 Modası Ruj Renkleri, 2023 Ruj Modası

2023 kışı,ruj rengi dudaklarda belirsizlik hissi veren nude renkler ve dudakları çarpıcı kılan kırmızı tonlar kullanılacaktır.Max factor makyaj uzmanı Pat mcGrath dudaklarda belirlirsizlik hissi vermek için parlatıcı yerine dudak nemlendirici balsamları tercih ediyor.Belirgin dudaklarda ise,koyu meyve renklerinden oluşan bir renk paleti sunuluyor.
Renklerin dudakların ortasından dışa yavaşça aktığı derin ve koyu renkler olmasına önem veriliyor.Dudaklara şarap kırmızısı kullanılarak kurutuyor ve ardından ikinci defa ruj uygulanıyor ve dudaklar harika kadifemsi görünümü elde diyor.Yada erik rengi bir ruj uygulandıktan sonra mendil ile renk yumuşatılıyor ve göz alıcı renkler solgun yüzlerde ışıldayarak canlı bir görünüm kazanmanızı sağlıyor.

2023 Adidas Ayakkabı Modelleri, Bayan Spor Adidas Ayakkabı

Sizler için 3 adet verilmiştir. İlerleyen günlerde daha fazla çeşit ile sizlerle beraber olacağız, bizi takip etmeye devam ediniz.